ico_facebookico_pinterestico_houzzico_youtubeico_behance

Design interior stil eclectic

Design interior eclectic cunoscut si sub numele de stil casual, are la baza ideea de imprumut si de armonizare a trasaturilor din stiluri diferite, plasate in perioade diferite. Este un stil imaginativ care tine de talentul estetic al fiecaruia.

Stilul eclectic este de fapt o variatie pe o singura tema prezenta in stiluri diferite, in incercarea de a exprima cat mai bine personalitatea celui care locuieste intr-un asemenea interior. Este un stil de atitudine, ale carui caracteristici sunt contrastele, combinatiile de linii si reciclarea.
Stilul de amenajare eclectic presupune alegerea elementului care sa unifice, o culoare, o textura, un anumit tip de ornamente. Acest prim pas este esential, deoarece tine lucrurile laolalta pentru a nu aluneca in kitsch. Al doilea pas este cel mai greu, deoarece consta in combinarea elementelor, clasicul cu contemporanul, salbaticul cu domesticul, caldura cu raceala, dar si potrivirea unor elemente din diverse traditii artistice, in asemenea maniera incat sa imprime o poveste

Mobilierul Luaţi în consideraţie elementele comune de finisaj şi materialele pieselor ce se combină sau creaţi elemente (vopsea, textile) şi structuri care să le apropie.
Finisaje Un look eclectic este definit de o multitudine de combinaţii şi finisaje diverse. Totuşi, păstraţi elemente de legătură între componentele interiorului. De pildă, o lampă de bronz în contrast cu un suport de culoare albă va avea corespondent în tonurile aurii ale decoraţiilor aplicate pe albul plafonului.

Culori pedominante paleta cromatică este foarte variată, dar este bine ca aceasta să fie „legată“ prin cîteva culori neutre.

Vizualizare 3D Cluj. Servicii

vizualizare 3d, perspective 3d, animatie 3d, proiectare 3d, modelare 3d, randari 3d, vizualizare arhitecturala, prezentare 3d,  proiectare case 3d, proiectare mobila 3d 

Design interior Cluj Napoca. Servicii:

design interior casa vila, amenajare apartamente, proiect design hotel, design interior restaurante baruri, amenajare birouri, design magazin, design interior showroom, amenajare spatii publice, amenajare stand expozitii, design interior mall, design interior mobila, design interior living room, proiecte gradini, proiecte mansarda, design interior bai, design interior bucatarie,design interior birouri, design fatade, amenajari terase exterioare, design interior dormitoare, amenajare SPA, design camera copii.
Produced by Eurobit Media Copyright 2010 Evosign Design Interior | toate drepturile rezervate