ico_facebookico_pinterestico_houzzico_youtubeico_behance

Designerul de interior

final_04_micaDesignerul de interior este persoana calificata prin studii si/sau experienta care realizeaza designul si implementeaza proiectele de interior, precum si mobilierul necesar. Designerul de interior este cel care identifica  si rezolva creativ problemele legate de functiunile si calitatea mediului interior. Ofera servicii complete de consultanta privind analiza designului dorit, planificarea spatiului, estetica interiorului, supervizarea implementarii proiectului la fata locului, in toate acestea utilizand cunostinte despre constructii si dinamica lor, sisteme de construire, echipamente, materiale, mobilier, decoratiuni. Si nu in ultimul rand ofera randari, vizualizari ahitecturale realistice cu privire la forma finala a proiectului de interior.

 

Designerul de interior realizeaza amenajarea, decorarea si functionalitatea spatiului unui client, spatiu comercial, rezidential sau industrial. De obicei, acesta colaboreaza cu arhitectii si cu clientii pentru a determina structura spatiului, asteptarile ocupantilor si stilul care se preteaza cel mai bine. Profesional, acesta combina calitatile unui inginer cu cele ale unui artist: trebuie sa stie mai mult decat culori, tesaturi, mobilier, trebuie sa fie informat in legatura cu materialele de constructii ce pot fi utilizate, sa gestioneze bugete, sa comunice eficient, sa programeze lucrarile, obiectele, instalarea acestora in spatiu. De asemenea, are cunostinte despre alcatuirea retelei electrice de interior si modalitatile concrete de amenajare interioara. Organizarea si implementarea functiunilor si esteticii acestora este ceea ce indica profesionalismul si interdisciplinaritatea cunostintelor unui designer de interior.

Este esential sa existe un echilibru intre aspectele practice si cele estetice in ceea ce inseamna un designer de interior de succes.

Vizualizare 3D Cluj. Servicii

vizualizare 3d, perspective 3d, animatie 3d, proiectare 3d, modelare 3d, randari 3d, vizualizare arhitecturala, prezentare 3d,  proiectare case 3d, proiectare mobila 3d 

Design interior Cluj Napoca. Servicii:

design interior casa vila, amenajare apartamente, proiect design hotel, design interior restaurante baruri, amenajare birouri, design magazin, design interior showroom, amenajare spatii publice, amenajare stand expozitii, design interior mall, design interior mobila, design interior living room, proiecte gradini, proiecte mansarda, design interior bai, design interior bucatarie,design interior birouri, design fatade, amenajari terase exterioare, design interior dormitoare, amenajare SPA, design camera copii.
Produced by Eurobit Media Copyright 2010 Evosign Design Interior | toate drepturile rezervate