Blog

Evosign / Diverse  / OPTIMISM IN ERA PANDEMIEI

OPTIMISM IN ERA PANDEMIEI

Dragi Clienti, Parteneri si Comunitate,

 

Sunt vremuri grele pentru mediul economic, sunt afectate multe dintre investitiile aflate in derulare iar furnizorii de servicii fac eforturi mari pentru a-si desfasura activitatea cat mai bine.

Prioritatea noastra este sanatatea si siguranta angajatilor, colaboratorilor si clientilor nostri.

Domeniul nostru este unul privilegiat, pentru ca putem lucra si in aceste conditii. Perceptia noastra este una optimista incercand sa vedem partea plina a paharului: este o excelenta perioada pentru creatie, proiectare si interactiune la nivel tehnologizat cu clientii si partenerii nostri. Eficienta comunicarii a crescut foarte mult. Paradoxal cu toti suntem mai operativi, mai odihniti, mai concentrati si, nu in ultimul rand, clientii nostri sunt acum mai disponibili pentru feedback si pentru a discuta in liniste despre proiectele in derulare, fara distragerile specifice fiecarui domeniu de activitate si muncii de la birou.

Ne lipseste atmosfera din birou? Cu siguranta! Insa acum lucram din confortul caselor noastre, avem timp sa cercetam tendinte, sa cautam noi parteneri si materiale revolutionare, sa ne imbogatim baza de date si sa adunam idei noi pentru voi, clientii nostri.

Evosign a fost printre primele firme care si-au luat masuri de preventie impotriva noului Coronavirus si toti angajatii si colaboratorii si-au instalat acasa logistica necesara. Fiecare dintre noi ne-am amenajat acasa coltisorul nostru de creativitate (despre cum puteti si voi sa creati propriul spatiu de lucru acasa, va spunem in articolul urmator).

Inca de dinainte de criza generata de virusul COVID- 19, Evosign a fost un studio de design modern, prin faptul ca am incurajat munca de acasa, avand colaboratori din diverse colturi ale orasului si tarii. Aceasta politica a adus beneficii multiple, mai ales clientilor, deoarece am reusit sa livram proiecte unice, inedite, spectaculoase si mereu la timp!

Echipa noastra este pregatita sa raspunda provocarilor, avand tehnologia si echipamentele necesare procesului de creatie, timpul fiind de partea noastra.

Suntem cu gandul la voi clientii nostri, comunicam foarte des la telefon, veghem la buna derulare a acelor santiere care sunt in derulare prin modalitati remote, livram proiecte si ne bucuram de fiecare noua reusita.

Feedbackul clientilor a fost exceptional, cererea de noi proiecte a continuat, De ce? Pentru ca oamenii de afaceri din Romania sunt dinamici si creativi si au inteles ca exista multe oportunitati in aceasta perioada si mai ales ca acest timp   nu trebuie sub nici o forma risipit. Daca vom fi mai informati, mai educati, si in general mai pregatiti pentru reluarea in forta a tuturor afacerilor noastre vom deveni mai competitivi si vom ajuta ca si economia sa se refaca mai repede.

Asteptam sa lucram impreuna, optimisti ca vom reusi sa trecem prin aceasta perioada critica cu bine.

Va multumim,

Echipa Evosign

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.