Blog

Evosign / Design Interior Cafenea  / DESIGN INTERIOR HORECA VARA 2021 – TENDINTE

DESIGN INTERIOR HORECA VARA 2021 – TENDINTE

Mult asteptata redeschidere a sectorului HORECA se apropie! Desi pandemia inca nu s-a terminat, evolutia acesteia permite operatorilor din domeniu sa inceapa sa se pregateasca pentru a-si relua in conditii aproape normale toate activitatile.

Restrictii ridicate la nivel national

Restrictiile impuse in contextul pandemiei de Covid- 19 devin mai relaxate incepand cu data de 1 iunie 2021, datorita vaccinarii si respectarii masurilor sanitare. Guvernul anunta redeschiderea sectorului HORECA, in urma intalnirii cu reprezentantii din domeniu.

Premierul Romaniei, Florin Citu a anuntat urmatoarele: „Vrem să găsim împreună soluţii pentru a redeschide, în condiţii de siguranţă sanitară, industria ospitalităţii şi toţi românii să aibă acces la aceste servicii, să-şi poată petrece concediul în ţară (..) Nu vrem să discriminăm pe nimeni şi nu sunt adeptul ideii de a diviza populaţia în ‘vaccinaţi’ şi ‘nevaccinaţi’. În niciun caz nu vrem să limităm călătoriile românilor în ţară pe baza acestui criteriu. De asemenea, vom respecta deciziile care vor fi luate la nivelul Uniunii Europene privind certificatul verde în privinţa deplasărilor internaţionale. Cetăţenii României trebuie să se bucure de toate drepturile şi libertăţile europene”.

De asemenea, Executivul va continua aplicarea masurilor de sprijin destinate operatorilor HORECA afectati de pandemie, prelungirea unora dintre ele sau, dupa caz, introducerea unor masuri noi.

Detalii despre acest proiect, click aici   https://www.evosign.ro/portfolio-item/sala-de-evenimente-sebes/ 

Investitii in contructii noi si renovari

Pentru o parte dintre investitorii din domeniul HORECA, perioada de criza a adus oportunitatea  de a demara santiere noi sau sa-si finalizeze investitiile deja demarate. Adaptandu-se la nevoile actuale, se observa un interes crescut fata de terase sau restaurante cu deschiderea larga spre exterior. Din aceste considerente, arhitectii si designerii au gasit solutii flexibile, adaptabile si “on budget” pentru proiectele noi.

Incertitudinea cauzata de evolutia pandemiei obliga operatorii din sectorul HORECA sa investeasca in solutii permanente de structura a cladirilor pentru a le adapta la noile cerinte. Cu alte cuvinte, spatiile destinate evenimentelor in aer liber au fost abordate cu mult mai multa atentie.

Detalii despre acest proiect, click aici:  https://www.evosign.ro/portfolio-item/design-interior-terasa-tg-jiu/

Design interior si tendinte

La fel ca inainte de pandemie, dorinta fiecarui investitor de a avea un restaurant, hotel, pensiune, sala de evenimente originala si remarcabila a ramas la fel de mare. Pentru Evosign, pandemia a fost o perioada in care ne-am concentrat pe oferirea de solutii complete pentru clientii din sectorul HORECA: arhitectura, design, branding, asistenta pe santier si livrarea conceptului cu ajutorul partenerilor nostri de implementare.

Tendintele in design interior HORECA 2021 cuprind: imbinarea elementelor naturale (lemn, piatra, plante) in amenajarea interioara, folosirea materialelor reciclabile si a tesaturilor din fibre naturale.

Schimbarile majore observabile in majoritatea restaurantelor sunt: intrarea in spatiul e-commerce, prezenta in mediul online mai intensa (retele sociale, dezvoltarea aplicatiilor proprii, solutii de automatizare a diferitelor procese interne), introducerea serviciului delivery. Toate acestea au presupus investitii si regandirea modelului de business.

Informatii similare veti gasi:  economica.net, horeca.ro

Articol redactat de Diana C.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.