Blog

Evosign / Design interior bar  / Arini Sibiu – un proiect de succes marca Evosign

Arini Sibiu – un proiect de succes marca Evosign

O noua confirmare pentru un proiect de succes marca Evosign: restaurant terasa Arini din Sibiu a primit premiul de “Cea mai populara terasa din Sibiu” in cadrul competitiei organizata de catre Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu!

Terasa Arini se remarca prin solutia de acoperire ingenios realizata astfel incat am obtinut atat o solutie functionala cat si un inalt nivel estetic.

Conceptul de design interior realizat de echipa noastra este unul contemporan – industrial. Alaturi de elemente industriale (tevi aparente, tavan deschis, linii clar definite, metal), piesele de mobilier viu colorate si tapiteria scaunelor il transforma intr-un loc modern, primitor, atemporal din punct de vedere estetic.

Suntem mandri sa vedem ca acest proiect este apreciat de atat de multa lume, incat anul acesta Terasa Arini a castigat titlul de “Cea mai populara terasa din Sibiu”.

Mai multe detalii despre acest proiect, aici: https://www.evosign.ro/portfolio-item/design-interior-terasa-arini-sibiu/ 

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.