Blog

Evosign / Design complex turistic  / Tendințe în spațiile pentru evenimente 2023

Tendințe în spațiile pentru evenimente 2023

Industria HORECA din România isi extrage o mare parte din venituri din organizarea de evenimente. De aceea fie ca vorbim de un resort ce include una sau mai multe sali de evenimente, de o sala de evenimente independenta sau de restaurante ce organizează nunți, botezuri, aniversari, evenimente corporate, acestea trebuie sa ofere invitaților experiențe unice și memorabile. În acest articol, vom discuta câteva dintre cele mai recente tendințe în spațiile pentru evenimente 2023

Corturi, spații industriale, hambare

Spațiile industriale, corturile sau chiar hambarele sunt din ce în ce mai populare pe piața sălilor de evenimente. Aceste tipuri de spații oferă organizatorilor de evenimente o pânză albă pentru a-și dezvolta creativitatea în designul evenimentului. Spațiul curat și neaglomerat încurajează idei noi și proaspete pentru decorare.

tendințe în spațiile pentru evenimente 2023

Vezi proiect Cort Craiova aici

Spații multifuncționale: spații expoziționale, construcții istorice, pensiuni exclusiviste

Organizatorii de evenimente se îndreaptă și spre spații expoziționale, case impozante sau pensiuni de lux care sunt disponibile pentru închiriere pe termen scurt ca spații pentru evenimente unice și elegante. Aceste spații adesea încurajează o atmosferă de intimitate și confort, ceea ce duce la o atmosfera de originalitate. Spațiile flexibile care servesc ca spații de coworking și de întâlniri în timpul zilei și care devin spații pentru evenimente seara devin din ce în ce mai comune. Aceste spații includ adesea echipamente tehnice, cum ar fi proiectoare, ecrane, computere și alte echipamente audio-video. Începând cu un spațiu unde instrumentele necesare sunt deja prezente, organizarea unui eveniment este mai eficienta și mai prietenoasa cu bugetul.

tendințe în spațiile pentru evenimente 2023

Vezi proiect Moldovan aici

Spații ne-tradiționale

Organizatorii de evenimente se gândesc “outside the box” când vine vorba de selecția locației. Spații precum galerii, terase, spații tip atrium sau apartamente metropolitane convertite oferă o atmosferă care încurajează socializarea și interacțiunea în timpul evenimentului.

Vezi proiect Selimbar aici

Concluziile desprinse din studiul și experiența noastră sunt ca evenimentele au mai putini invitați ca în trecut însă spațiul în care se organizează se diversifica în căutare de originalitate, regia, decorul, scenografia și experiență multimedia fiind direcțiile de evoluție în căutarea de inedit și spectaculozitate.

Va așteptăm sa creăm împreună sala Dumneavoastra de evenimente!

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.